Gestoofde selderij met geitenkaas

Persoonlijk vind ik dit wel een heel romig groentegerecht, maar lekker is al die kaas en room natuurlijk wel.

Ingrediënten

4 personen

  • 3 el olijfolie
  • 1 struik groenselderij, in dunne plakjes
  • 200 gr geitenkaas
  • 100 gr gekookte ham in blokjes
  • 4 el crème fraîche of room
  • zout en peper

Werkwijze

Verwarm de oven op 180graden C.
Verhit de olie in een pan met een dikke bodem en roerbak de selderij 2-4 min.
Doe er een scheut water bij en verwarm het geheel op een laag vuur.
Doe de deksel op de pan en laat de groente nog 5 minuten pruttelen.
Giet eventueel achtergebleven vocht af en roer geitenkaas, de ham en de room door de groente.
Dek de schaal af met aluminiumfolie of bakpapier en zet de schaal 15 min. in de oven.
Serveer direct.

KleineBroek

View more posts from this author