Achterhoek Pakket

‘Laat je verrassen door de verse groente uit je eigen regio, biologisch geteeld op de volle grond en wekelijks bezorgd bij jou in de buurt.’

Het Achterhoek Pakket

Wil je ook graag lekker en gezond eten? Met het Achterhoek Pakket krijg je elke week ons beste aanbod van biologische lokale groente van het seizoen. Krakend vers, want we halen het vlak voor transport pas van de grond. En gemakkelijk, want we leveren de pakketten bij jou in de buurt.

Een pakket vol met vitaminen

Het Achterhoek Pakket is in de basis een verrassingspakket met 5 groente uit de streek. Deze groente worden zoveel mogelijk door ons en onze Achterhoekse collega’s geteeld, uiteraard op biologische wijze. Onze zorg voor een gezonde bodem met een rijk bodemleven levert heel gezonde groente.

Pakketten op maat

Zoveel mensen zoveel smaken. Je eet wat je lekker vindt met het Achterhoek Pakket, want we passen het aan aan jouw smaak. Groente die je niet lust kunnen we uitsluiten en vervangen door andere groente en je kunt groente en fruit extra bijbestellen. Dat geldt ook voor zuivel, kaas en eieren.

Kies je voor variatie of helemaal lokaal?

Je kunt aangeven of je liever meer variatie wilt of alleen lokaal geteelde groente, dan passen wij je pakket daarop aan.
We merken dat de meeste klanten het op prijs stellen dat in de winter de nodige variatie wordt geboden door lokale groente aan te vullen met groente uit Zuid Europa. Op deze manier is het mogelijk om in de winter een keertje bloemkool of broccoli te eten. Dat is bij ons basis. Maar er zijn steeds meer mensen die het liefst zo lokaal mogelijk eten. En dat kan ook bij ons; zoveel mogelijk streekproduct aangevuld met bio-groente van collega’s uit Nederland.

Vind je het lastig een keuze te maken of heb je het idee dat je toch geen passend pakket kunt vinden? Vul dan het aanmeldformulier in met de meest passende optie; we nemen na aanmelding telefonisch contact op en meestal komen we tot een passende oplossing.

Onze Pakketten

Groente Pakket

5 soorten groenten per week

Combi Pakket

3 soorten groenten
en extra fruit per week

Fruit Pakket

1,5 tot 3,5 kg fruit per week

Aanvullend Pakket

komkommer, tomaten, kiemen, paddenstoelen, kruiden etc.

Extra te bestellen

Zuivel & eieren


melk, yoghurt, kwark, eieren, kaas

Aardappels
Variabele prijs

De prijsvorming van onze pakketten is gebaseerd op de reële weekprijs van dat moment. Daarom zijn ze binnen aangegeven grenzen, variabel in prijs. Zijn de groente duurder of zitten er wat luxere groente in het pakket, zoals bijvoorbeeld asperges, dan is de prijs wat hoger. Zijn de groente goedkoper dan is de prijs wat lager. Datzelfde geldt voor de fruit- en aanvullende pakketten.

Bezorging

De meeste pakketten worden op de dinsdag of woensdag uitgeleverd op diverse plaatsen in de Achterhoek. In Westendorp is het op maandag, einde van de dag en Arnhem, Rheden, De Steeg en Dieren op donderdag. Is er geen afhaalpunt in de buurt, dan gaan we kijken of we dat kunnen organiseren.


Achterhoek Pakket bestellen

Het Achterhoek Pakket met de mogelijke varianten bestel je gemakkelijk via het Aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je ook wekelijks onze nieuwsbrief met “Nieuws van het Land” en recepten.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op.