Boerderijwinkel

Groenten van het seizoen

Jaarrond verkopen wij in onze winkel aardappelen, uien, fruit, champignons en verschillende soorten groenten. Het aanbod groente en fruit varieert met het seizoen. Zo zult u bij ons pas sperzieboontjes vinden als ze regionaal te verkrijgen zijn. Alleen in de winter en het vroege voorjaar vullen we ons groente-assortiment op beperkte schaal aan met groenten van buiten Nederland. Dit om u een redelijke keuze te bieden. U treft bij ons ook ‘vergeten’ groenten zoals pastinaak, raapsteeltjes, schorseneren, koolraap, etc.
Naast groente en fruit verkopen we ook yoghurt, kaas en eieren.
We zijn nu ook afhaalpunt van de Ekoplaza webshop

.Afbeeldingsresultaat voor afbeelding ekoplaza

 

Met ingang van 24 februari werken we samen met Ekoplaza. U kunt uw boodschappen op vrijdag tot 13u bestellen bij de webshop van Ekoplaza. Dinsdagmiddag kunnen ze dan bij ons afgehaald worden.

Een volledig assortiment biologische boodschappen bestelt u  hier

Bezoek de winkel

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag van 14.00-18.00u
zaterdag van 10.00-16.00u

Voor vragen met betrekking tot de boerderijwinkel kunt u mailen naar boerderijwinkel@kleinbroekhuizen.nl of contact opnemen met Maaike : 06 200 668 52

Erik--Klein-Broekhuizen-bioboerderij-Wehl

Erik–Klein-Broekhuizen-bioboerderij-Wehl

U bent van harte welkom!

Nieuws van de deel en uit winkel

Binnenkort, medio 2023,  hopen we te starten met de verbouw van ons achterhuis, de voormalige deel en grupstal met hooizolder. De deel wordt verbouwd tot een multifunctionele ruimte waar plek is voor workshops en educatie, een keuken om restproducten te verwerken, een plek om boodschappen te doen en een plek voor promotie van het biologisch product in de Achterhoek. Voor een volledige projectomschrijving klik je hier

Voor deze verbouwing en de andere activiteiten die daaruit voortvloeien hebben we een subsidie toegezegd gekregen; LEADER Achterhoek (www.leaderachterhoek.nl) van de provincie Gelderland en gemeente Doetinchem. 
LEADER Achterhoek ondersteunt met subsidies goede ideeën om de leefbaarheid op het platteland in de Achterhoek te verbeteren.

Leader is een Europees subsidieprogramma, gericht op het versterken van het platteland. Bewoners kunnen zelf met vernieuwende plannen komen; Leader helpt hen om deze uit te voeren. De LEADER-bijdrage is een percentage van de eenmalige investeringskosten voor het project.

 

EU “Europees Landbouwfonds voor
Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”
LEADER Achterhoek